HI MATES
Het heeft even geduurd, maar nu toch nog een berichtje van ons

Allereerst iedereen bedankt voor de leuke berichtjes hier op de site, echt grappig en leuk! Wij houden jullie ook in de gaten...
We zitten nu nog in Sydney, in hetzelfde hostel. Ons groepje is al een heel stuk kleiner geworden. Van de 19 zijn we nu nog met 7 over, maar wel een gezellig groepje.
Gister was het halloween, en dat bleek hier net zo iets te betekenen als een avondje carnaval... Iedereenging verkleed op stap. Voor de meeste meiden hier betekende dat, dat ze nog kortere rokjes mochten dragen dan normaal en veel mannen gingen als vrouw verkleed. En wij maar denken dat je als pompoen of mummie moest gaan.... Maar goed, met een doosje schmink kom je ook een heel eind. We keken onze ogen uit en hebben er een gezellig avondje uit van gemaakt.
Zoals jullie al op de foto's zagen hadden we een dagtripje gemaakt naar de blue mountains, erg mooi! Ook hebben we een dagje gesurft (dus niet gezeild Rita

Verder vraagt natuurlijk iedereen zich af of we al werk hebben gevonden en een kamertje... Nou, dat valt nog niet mee hier (vooral het werk), dus gaan we volgende week waarschijnlijk WWOOFen, dat is bij (meestal) een boer een aantal uurtjes per dag werken tegen kost en inwoning. Dat is een eindje buiten Sydney dus vertrekken we waarschijnlijk morgen naar onze volgende bestemming, misschien eerst naar Canberra, maar dat weten we nog niet zeker.
Vandaag gaan we nog ff lekker relaxen bij Bondi Beach. Een heel mooi strand hier in Sydney met hoge golven, waar je goed mensen kunt kijken en hun surfkunsten kunt bewonderen. Dus wij vermaken ons wel!
Martijn en Laurien
hey surfdudes.
carnaval...! klinkt leuk. als wat zijn jullie gegaan?? nog iets origineels gezien voor hier? niet te kort want hier is het niet zo warm tijdens de carnaval!
groet van angel
Hallo Laurien en Martijn
Fijn om jullie enthousiaste verhalen te lezen. Succes met werk zoeken.
Gerard en Diny
Hi! Sounds good and nice pictures! Dat wordt dus boeren, hopelijk vinden jullie snel een mooi beun adresje!
Aa daar wordt tenmiste ook halloween gevierd! maar hoe zit dat met die meiden die dan 'korte rokjes'mogen dragen.. die foto's mis ik in jullie album! ;)
Kitos vanuit de sneeuw!
Had je toch je klot muts (steek) mee moeten nemen!!!!
Alaaf!!! nog veul water plezier op ut plenkske!!!
Kei schon wa gellie allemol meemakt.
hoop de ge snel n beunbaantje veint
de klot zal jellie ok wel missen.