Nog maar 1 dag...!
Hoi allemaal,
Poeh.... dat was nog best zwaar de laatste dagen, maar nuzijn we er helemaal klaar voor!
Zaterdag was ons afscheidsfeestje en dat was echt geslaagd! Het was hartstikke gezellig om iedereen zo samen te zien en nog even met iedereen te kunnen kletsen. Bedankt voor deze gezellige avond!
Daarnaast natuurlijk ook hartstikke bedanktvoor alle overige bezoekjes, leuke reacties, kaartjes, krabbels, berichtjes, cadeautjes enz.... Super!!
Gisteren voelde we ons niet helemaal lekker door (denken we) te weinig slaap, de (toch wel redelijke) spanning enzo, maar ditgaat nu ook wel wat beter.
Dus voor onsnu de allerallerlaatste afscheidjes en dan kunnen we gaan...
Het volgende berichtje komt waarschijnlijk uit het verre Australie, dus voor nu de laatsteoerhollandse groetjes,
Martijn en Laurien
Jaaa, 't gaat gewoon bijna gebeuren, heb er vandaag al een aantal keren aan moeten denken dat jullie morgen gewoon echt gaan!
Ik ga jullie niet weer heel veel plezier, geluk met elkaar, mooie avonturen, goede reizen (ook naar nieuwzeeland, al is dat dan nog maar een stukje :P)
enzovoorts wensen, aangezien ik dat al heb gedaan en jullie dat ongetwijfeld wel al wisten.. :p
Pas goed op elkaar, en tot over een jaar! :D
xxx
Bijna is het dan zover, waar jullie het al zo lang over heben!!!!
Het feestje was zeker zeeeeer geslaagd!!!!! Fijn dat jullie dat ook zo ervaren hebben ;-)
Een hele goede vlucht toegewenst en geniet van elk moment, onderweg en daar....
Fijne "vakantie" en we laten regelmatig berichtjes achter als jullie ook veel verhalen schrijven.
Tot het volgende emailtje of berichtje
Hallo Hallo,
Nou ik hoop dat jullie allebei weer opgeknapt zijn....ik vond t zo sneu voor jullie!
Maar goed een hele goede reis! En nogmaals veel plezier we zullen jullie verhalen volgen!
Succes met het afscheid.
Groetjes Linda
Heey luitjes ik wens jullie een hele goed reis en een erg fijn verblijf in "down under" blijf gezond en geniet.
Marijn ik benijd jullie nog steeds.
Groeten CU Rob S.
Ha wereldreizigers, terwijl ik dit schrijf zitten jullie letterlijk (en figuurlijk ook)in de wolken. Ik wens jullie nogmaals een hele goeie reis en doe veel ervaring op.
Geniet ervan en ik hou jullie in de gaten.
Groeten Jan
Hoi Laurien en Martijn,
Na lange voorbereiding is dan vandaag de reis begonnen. Was het afscheid zwaar?
Leuk dat we jullie reis kunnen gaan volgen, gaan we ook zeker doen. Heel veel plezier en gnier ervan!
Groetjes uit Lierop
hey luitjes,
heb gister avond de beelden van schiphol nog terug gezien. toch wel bijna een traantje weg moeten pinken!! zag dat jullie goed opgevangen werden, dat begint dan ook gelijk goed. heel cveel plezier samen.
tot skypes. kusje van je (schoon)zusje
Dag reizigers.
Gisteren was een enerverende dag.
De terugreis naar huis was erg stil. We missen jullie nu al. Fijn dat er zo snel al foto's komen. Jullie maken ons wel nieuwsgierig om ook zo een reis te maken.
Tot skypes
Hallo Martijn en Laurien,
Ik wilde jullie een goede heenreis toewensen maar zag op de site dat jullie nu al in Sydney zijn.
Ik zag in de krant dat het er nu mooi weer is. Sinds ik terug ben uit Australie kijk ik nog iedere dag in de krant hoe het weer in Sydney is. Ik wens jullie een fantastisch verblijf in Australie toe en blijf jullie volgen op de site. Tiny Jacobs
Martijn en Laurien
het begin is gemaakt het is erg leuk om jullie te volgen via de pc
leuke foto`s vanuit Hong Kong
Hoi Laurien en Martijn
Is het nog gelukt wat te slapen in Hong Kong?
Jullie hebben al veel foto's kunnen maken, het is een mooie sessie.
Ook in gedachten reizen we dagelijks met jullie mee.
We zijn weer benieuwd naar jullie verdere reactie's.
XXXXX groetjes Marcel en Johanna
Hee hee,
Hoorde het net van jullie reis. Super dat jullie het nou toch gaan doen. Heel veel plezier en geniet ervan!
Have fun, Kus Jerney
Haááá matties! 8)
jullie zijn goed aangekomen hoorde ik!
super super die foto's van H.K.
niet normaal dat jullie gewoon daar zijn en ik gewoon net van mn werk af kom.. Pfff hahaha
volgens mij is het nu midden in de nacht daar.. hebben jullie erg veel last (gehad) van de jetleg?
jongens jongens toch wat hebben jullie het toch goed.
Ik houd de site in de gaten.. ben véél te nieuwschierig om niet te kijken
Drink er eentje van mij, met : "Op het goede leven!"
we komen jullie over 66 dagen achterna, be prepared!
Groetjes laura,
Goei Klotvolk daar in Hong Kong zie ik wel aan de foto's! Martijn en Laurien geniet er maar flink van. Het begin is gemaakt en we blijven jullie volgen! Enjoy!
Geert en Anne-Marije
Hee Zus en Schoonbroer:)
Ik zie het wel weer die slechte adem die jullie in ademde in Hongkong. Is helemaal niet goed voor jullie:P
naja jullie zouden het daar best goed hebben gehad die paar uren dat jullie er geweest zijn.
Nou Sydney maar eens ontdekken. En als je denkt toevallig hé dat is miss wel een leuke stage plek voor mijn lieve zusje nou dan laat het maar horen:P
Maar ik hoorde dat jullie me niet miste. Dat valt me wel een klein beetje tegen van jullie hoor.
Ik mis jullie wel SUUUUUUUUUUUUUUUPER erg.
Ach misschien kom ik jullie in mei juni wel ergens toevallig tegen. of misschien ook niet. dat is afwachten.
Have a nice time there 'down under'
De liefste Groetjes uit het 'MOOIE' Asten
Martine.
En nu kan het echte werk beginnen, ontdek dit stukje nieuwe wereld , als de jaclac goed en wel voorbij is.
succes deze week met de groep, met al te ontvangen informatie .
lieve groeten Pap en Mam
Leuke groep zo te zien en ik ben blij je even gezien te hebben. Als we elke keer skypen als je bij de Mac zit, dan komt er volgend jaar een tonnetje thuis denk ik.
Succes verder met de groep en maak vooral veel plezier.
Groetjes
Hey Mates,
How are you doin??
Al heimwee richting het prachtige Asten?
Zal wel niet het geval zijn, jullie zijn net goed en wel aan de andere kant van de wereldbol, of er begint er al weer 1 te zeuren of je misschien niet al weer terug wilt!
Ik (Ires) moet zeggen dat ik aardig jaloers begin te worden na de eerste verhalen. Misschien ooit.......
Geniet ervan en we blijven jullie uiteraard volgen!!!
Greetzzzz
hee kakkerlak alles goed kon helaas door omstandigheden niet op het feest komen maar ik wens jullie een hele fijne tijd groetjes rob
hallo laurien en martijn
hoe gaat het met jullie hebben jullie een leuk oud en nieuwjaar gehad? loopt verder alles nog naar wens,?24 dec zijn wij opa en oma geworden van een kleindochter eva het gaat goed met nicole en paul ze zijn super blij met eva. ik wens jullie nog veel reisplezier. groetjes antoon en toos.